Niels Tessel Personal TrainerPersonal Training

Personal Training

Is doelgericht trainen onder persoonlijke begeleiding.

De focus ligt op krachttraining. Door de focus op krachttraining te leggen, wordt de kracht van de corestability (rompstabiliteit) en grote spiergroepen vergroot. Fitheid en fysieke kracht gaan hierdoor met sprongen vooruit.

De conditie verbetert door circuit-training. Dit is een aantal oefeningen achter elkaar binnen een bepaalde tijd. De circuit-training is gericht op het verhogen van het uithoudingsvermogen en het vergroten van de spierkracht. De spieren worden zo optimaal geprikkeld voor langdurig resultaat.

  • Vaststellen van een persoonlijk doel
  • Voedingsschema’s
  • Blessurebehandeling
  • Meet- en weegmomenten

Wij beginnen met een uitgebreid intakegesprek om je doelstelling(en) zo duidelijk mogelijk vast te stellen. Samen maken we een plan, dat helemaal op jouw wensen is afgestemd. Wij houden o.a. rekening met je lengte, gewicht, leeftijd en beroep. Een persoonlijk plan dat past bij jouw Lifestyle en dus goed en langdurig vol te houden is.

100% slagingskans, dat is waar we voor gaan!

Personal Training staat voor zelfvertrouwen, krachtopbouw, stressvermindering, afvallen en energie d.m.v. persoonlijke trainingsschema’s en voedingsschema’s.

Informeer naar de 10-weken Challenge!